01.03.- 06.03.2023   3 NOĆENJA/ 6 DANA AUTOBUSOM      

Praznik mimoze se održava u čast cveta mimoze u Herceg Novom. To je festival zabavnih, kulturnih i sportskih manifestacija. Tokom praznika mimoze održavaju se različite manifestacije:  Riblja večera, Veliki dečiji maskenbal, Velika bokeška fešta, Mažoret parade, kao i razne predstave, izložbe i koncerti. Jedna od najpoznatijih manifestacija je Fešta od mimoze, ribe i vina, koja se održava duž naselja Kumbor, Đenovići i Baošići. Tokom ove manifestacije, koja se odrzava svake godine  služi se riba i vino uz defiliranje mažoretkinja i gradske muzike.

 

1.DAN 01.03. BEOGRAD-POŽAREVAC                                                                                                                                                                                            Polazak autobusa  Iz Beograda iz Admirala Geprata kod Vaznesenjske crkve. 19.30.h Polazak iz Požarevca   u 21.00h sa parkinga kod Dis-a  Noćna vožnja  sa kraćim usputnim zadržavanjima.

2.DAN  02.03.: OSTROG-CETINJE -MELJINE                                                                                                                                                                                             Dolazak u manastir Morača u jutarnjim časovima. Obilazak manastirskog kompleksa i kratak odmor. Nastavak putovanja ka manastiru. Ostrog. Nakon obilaska kompleksa nastavak putovanja ka Cetinju do mauzoleja na Lovćenu. Krači odmor i nastavak putovanja ka Herceg Novom i Meljinama . Smestaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3.DAN 03.03.  MELJINE -KOTOR..                                                                                                                                                                                                          Doručak.Polazak na fakulatativni odlazak do   Kotora. Obilazak grada : Katedrala Sv, Tripuna, spomenik romanskoj kulturi, I jedan od prepoznatljivih simbola grada, crkva Sv. Luke /XIII v/ crkva Svete Marije /XIIIv/ Knezeva palata Napoleonovo pozoriste, stari grad ……….. Slobodno vreme za  individualne aktivnosti.  Povratak u hotel.Noćenje.

4.DAN  04.03. KUMBOR-DJENOVIĆI-BAOŠIĆI-HERCEG NOVI                                                                                                                                                                                                         Dorucak. U 10.00 Kumbor polazak povorke, 10.30h Djenovići defile mažoretki I bleh muzika., Baošići 11h. Glavna fešta velika medjunarodna Karneval povorka . Festa od ribe I vina . Slobodno vreme.Povratak u hotel. Slobodno vreme. U  21h fakultativno maskenbal u Institutu Dr. Simo Milošević .Zabavno veče sa večerom. Povratak u hotel. Noćenje . / gosti Neda Ukraden I Toni Cetinski/

5.DAN:MELJINE -HERCEG NOVI                                                                                                                                                                                    Doručak.Napuštanje hotela.Fakultativni izlet za Dubrovnik  Setnja , slobodno vreme. Povratak u Meljine po ostatak grupe. Polazak za Srbiju u kasnim popodnevnim časovima.  Noćna vožnja

 1. DAN-POŽAREVAC-BEOGRAD

Dolazak u Pozarevac  /Beograd u jutarnjim  časovima.

 

CENA  ARANŽMANA ……169 eur

                                                    

perast, cove, kotor
Photo by pixelRaw

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Autobuski prevoz na navedenoj relaciji ( audio, video opremljenosti, klima)
 • smeštaj u hotelu ACD Welnes &spa 4**** u 1/2 ili 1/2+1 sobama , na bazi 3 noćenja sa doručkom /švedski sto
 • obilaske prema programu putovanja,
 •  festa od ribe I vina
 • usluge stručnog vodiča za vreme trajanja aranžmana,
 • troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • fakultativne izlete i ulaznice,
 • međunarodno zdravstveno osiguranje 850 din po osobi do 70 god.
 • individualni troškovi
 • Ulaznica za maskenbal -35 eur /sa vecerom ,
 • fakultativni izlet Kotor – 15 eur
 • boravišna taxa I osiguranje 1,50 eur po danu po osobi , ulaznice za mauzolej na Lovćenu – 5 eur ,
 • fakultativni izlet za Dubrovnik – 20 eur
USLOVI PLAĆANJA:
 • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS , na dan uplate.
POPUSTI :
 •  Dete do 2 -10 godina u sobi sa dve punoplatežne osobe ostvaruje popust od 20% ,ima svoje mesto u autobusu I svoj ležaj.
DOPLATE:

* Doplata za 1/1 sobu je 50 €

NAPOMENA U VEZI SMEŠTAJA

Hotel “ACD ” 4****ovaj novi hotel se nalazi u prepoznatljivom mediteranskom duhu u neposrednoj blizini morske obale u Meljinama , u blizini šetalista I mora. Hotel nudi 34 komforne sobe I 11 moderno opremljenih apartmana sa pogledom na more. Sve sobe su opremljene u skladu sa visokim standardima hotelijerstva .Sve sobe su klimatizovane, I opremljene sa TV, internetom, mini barom, sefom, balkonom .Hotel ACD nudi visok nivo udobnosti , pa kao gost mozete uzivati I rellaksirati se u Welness I spa centru koji nudi raznovrsne tretmane
******WI-FI (Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema

Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

Organizator zadržava pravo zamene ovih hotela iste ili više kategorije.

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 50 PUTNIKA.U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu.

Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Organizator putovanja PETROVIĆ WORLDWIDE , Licenca OTP 160/2021 Kategorija A