Team Bulding na Kopaoniku u organizaciji Chalet Vrhovi Kopaonika je osmišljen kako bi se kolektiv opustio I uživao u prirodi uz organizovane  sportske I društvene aktivnosti I  ukusnu hranu, a u isto vreme da se kvalitetno družite sa vašim kolegama I razvijete želju za boljim zajedničkim rezultatima koji motivišu dostizanje novih nivoa. Kroz naše aktivnosti ćete stvoriti pozitivnu atmosferu u vašem kolektivu I otkriti svačije talente koji su univerzalno sredstvo za podizanje produktivnosti.

Check in: izaberite datum u .14:00h

Check out: izabrani datum u .19:00h

Broj osoba: cca 65 pax

Cena uključuje:

Prvi dan

 • Koktel dobrodošlice
 • 20:00h
 • Večera u bašti restorana uz otvoreno ognjište (pogače, lepinje, pletenice, kajmak, ajvar, specijalitet šefa kuhinje – kotlić pripremljen na otvorenom ognjištu restorana, kokoška punjena selekcijom kopaoničkih pečuraka),muzika uživo (gitare).

Drugi dan

 • Doručak na bazi švedskog stola 8:00 – 10:00h
 • 10:30h
 • E-Bike tura sa vodičem i ručkom u prirodi ( specijaliteti šefa kunjenje)
 • Pešačka tura sa vodičem i ručkom u prirodi(učesnici se dele u nekoliko ekipa,organizuje se takmičenje tokom pešačenja).
 • Streličarstvo (gađanje meta sa instruktorom), E-bike poligon(štoperica), badminton (rekreativan), seoska olimpijada( trka džakovima,nabacivanje potkovice,bacanje kamena s ramena, nadvlačenje konopca).
 •  16:00h
 • Odmor uz žubor rečice i pikada u parku Chale-a
 • Korišćenje Spa centra: finska sauna, parno kupatilo, tropske kiše, relax zona u kojoj se služe detox napitci.
 • 20:00h
 • Svečana večera (selekcija kopaončkih sireva, selekcija pršuta, škripavac sa roštilja, vrganji na maslacu,kajmak, ajvar, pogače, lepinje, pletenice, mix salata, odležala teletina ispod sača, jagnjetina u matičnjaku ispod sača, dezert) muzika uživo (akustični bend).

Treći dan

 • Doručak na bazi švedskog stola 8:00 – 10:00h
 • 11:00h
 • Pešačka tura pet klupica
 • Smeštaj u apartmanima:
 • Apartmani 3 osobe- ukupno 18 raspoloživih jedinica(spavaća soba francuski ležaj+singl + singl dnevni boravak),
 • Superior studio 2 osobe-raspoloživo 4 jedinice (francuski ležaj+ singl),
 • Singl sobe ukupno 9 raspoloživih  jedinica(doplata za 1/1 15.00 eur po noćenju)

Apartmani su tipski i sadrže: dnevni boravak (trosed na razvlačenje 220*160 cm, kompletno opremljena  kuhinja sa pratećim posudjem, tv), spavaća soba (bračni ležaj, singl ležaj i pomoćni ležaj), toalet, veliki/srednji/mali peškir, fen za kosu.

●       WIFI

 • Parking

Cena: (cena je izražena u eurima uplata vrši po srednjem kursu NBS na dan)

 dogovaramo cenu – piće po utrošku – popust 10% na redovne cene

 dogovaramo cenu domaći paket pića u trajanju 5h kao i za vreme ručka u prirodi

dogovaramo cenu – strani i domaći paket pića u trajanju 5h kao I za vreme ručka u prirodi

 
 
 
 

Chalet Vrhovi Kopaonika raspolaže sa 7 apartmana sa spavaćim sobama koji u potpunosti ispunjavaju sve najviše standarde. Toplinu svim apartmanima, kao i celom objektu daje drvo, ali i moderan dizajn u planinskom duhu.

SPECIFIKACIJA APARTMANA

(sadržaj) Kuhinja, čajna kuhinja, frižider, posuđe, deo za sedenje, kauč, radni sto, TV, balkon/terasa, kupatilo, tuš, toalet, toaletni pribor, fen za kosu, bade mantil, peškiri, papuče, garderober ili orman, grejanje, zvučna izolacija, drveni pod ili parket, služba buđenja/budilnik, vešalice za odeću, antialergenska posteljina, besplatan WiFi

Studio

Chalet Vrhovi Kopaonika raspolaže sa 4 studija za 2 osobe koji u potpunosti ispunjavaju sve najviše standarde. Toplinu svim apartmanima, kao i celom objektu daje drvo, ali i moderan dizajn u planinskom duhu.

SPECIFIKACIJA  (sadržaj) Kuhinja, čajna kuhinja, frižider, posuđe, deo za sedenje, kauč, radni sto, TV, balkon/terasa, kupatilo, tuš, toalet, toaletni pribor, fen za kosu, bade mantil, peškiri, papuče, garderober ili orman, grejanje, zvučna izolacija, drveni pod ili parket, služba buđenja/budilnik, vešalice za odeću, antialergenska posteljina, besplatan WiFi

Superior studio

Chalet Vrhovi Kopaonika raspolaže sa 2 superior studija u potkrovlju sa kosim krovom i velikim staklenim površinama, koji u potpunosti ispunjavaju sve najviše standarde. Toplinu svim apartmanima, kao i celom objektu daje drvo, ali i moderan dizajn u planinskom duhu. SPECIFIKACIJA Superior studija (sadržaj) Kuhinja, čajna kuhinja, frižider, posuđe, deo za sedenje, kauč, radni sto, TV, balkon/terasa, kupatilo, tuš, toalet, toaletni pribor, fen za kosu, bade mantil, peškiri, papuče, garderober ili orman, grejanje, zvučna izolacija, drveni pod ili parket, služba buđenja/budilnik, vešalice za odeću, antialergenska posteljina, besplatan WiFi

Period min.7 noćiStudio max 2 osobeSuperior studio max 3 osobeApartman max 5 osoba
08.12.-25.12.2022.60 eura74 eur86 eur
25.12.-28.12.2022.100 eur130 eur165 eur
28.12.-08.01.2023.110 eur150 eur189 eur
08.01.-22.01.2023.85 eur105 eur135 eur
22.01.-12.02.2023.80 eur100 eur120 eur
12.02.-20.02.2023.92 eur110 eur135 eur
20.02.-06.03.2023.`80 eur95 eur115 eur
06.03.-20.03.2023.72 eur87 eur105 eur
20.03.-01.04.2023.70 eur85 eur100 eur
01.04.-01.05.2023.65 eur75 eur86 eur
u prilogu su cene za zimu 2022/2023 godinu, cene su izražene sa uključenim porezom i odnose se na jedno noćenje po smeštajnoj jedinici.
– u cenu je uključen doručak, prevoz do skijališta, parking, skijašnica, WIFI i SPA (sauna, tursko kupatilo, relax zona i tropske kiše)
– u cenu nije uključena boravišna taksa koja za odrasle iznosi 120,00 rsd po danu, deca do 14 godina 60,00 rsd i za decu do 7 godina je besplatno.
– objekat je pet friendly doplata za dodatno čišćenje apartmana je 20 eura
– prodaja termina se isključivo vrši na upit

Finska sauna

Sauna je prostorija od drveta sa temperaturom vazduha 70-100°C a vlažnost vazduha je niska, 10-15 procenata, pa je zato još zovu suva sauna. Polivanjem kamenja vodom vlažnost se povećava. Počnite svoj boravak u sauni ležanjem ili sedenjem na nižim klupama, a kasnije i na višim, gde je temperatura nekoliko stepeni viša. Pre ulaska u saunu istuširajte se i obrišite peškirom jer mokra koža odlaže znojenje. Udobno se smestite na klupicu. Idealan boravak u sauni je između 10 i 15 minuta. Po izlasku iz saune provedite nekoliko trenutaka u međuprostoru pre nego uđete pod tuš. Tuširajte se prohladnom vodom. Takav ciklus se može ponoviti ukupno 3 puta u toku jedne seanse.

Tursko kupatilo

Parno ili tursko kupatilo je vrsta saune u kojoj je zastupljena visoka vlažnost vazduha koja se kreće do 100 %, i temperaturom koja se kreće od 40 do 50 c. Parna kupatila su drevna vrsta kupatila i vode poreklo još iz rimskog doba. Pomažu prevazilaženje stresova svakodnevnog života, opuštanje i sticanje nove snage kao i poboljšanje opšteg fizičkog i mentalnog blagostanja.Parno kupatilo je bilo popularno kod starih Grka i Rimljana. Mnogi Tursko kupatilo, odnosno hamam, smatraju pravim zadovoljstvom koji dobro utiče na organizam, potkrepljuje i osvežava.

Tuševi Doživljaja

Chalet Vrhovi Kopaonika poseduje wellnes i spa centar, u planinskom ambijentu koji pruža opuštanje za celo telo i uživanje za sva čula. Tuševi doživljaja simuliraju tropsku kišu sa naizmenično toplim i hladnim senzacijama na koži. Doživljaj u njima upotpunjavaju bočni masažeri koji će vas opustiti posle aktivnosti u prelepoj prirodi Kopaonika.

Restoran koji je sastavni deo hotela CHALET Vrhovi Kopaonika, kao centralno mesto ima ognjište iz kog se širi toplina dolazeći do svakog kutka.

Ovaj deo će takodje na poseban način predstaviti planinu Kopaonik – kroz autentična jela ovih krajeva, pre svega domaću hranu i specijalitete, koja se sprema ispod sača u ognjištu ili kuhinji. Ispunjavajući Vaše želje. U restoranu CHALET Vrhovi Kopaonika hrana se priprema na način kako se to ovde radilo oduvek – sa puno ljubavi i uživanja. I slobodno možemo reći da je to jedan od tajnih začina svakog jela pripremljenog u našem restoranu.